Hirdetés

Már közelít az MSI borzasztóan gyors videokártyája



|

Hamarosan itt az MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning.

Hirdetés

Az MSI egy kis kedvcsinálóval hívta fel a figyelmet arra, hogy hamarosan érkezik a csúcskategóriában versenyző videokártyája, vagyis az új GeForce GTX 980 Ti Lightning. 

Hirdetés

A grafikus vezérlő várhatóan a gyártó eddigi legmerészebb hűtési megoldását alkalmazza majd, illetve a legerősebb VRM-megoldást. 

A videokártya órajelei már gyárilag olyan szinten lesznek, mint amit a ZOTAC Amp! Extreme kiadásánál láthattunk. 

 

GTX 780 Ti Lightning

 

Az MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning GPU Boost által támogatott órajele 1342 MHz lehet, ami már nincs messze az Amp! Extreme 1355 MHz-es értékétől. 

Az MSI hűtésétől függően ez a kis különbség még behozható, akkor pedig a leggyorsabb lehet az ő modelljük. A gyártó minden bizonnyal az ezüst-piros színvilághoz ragaszkodik majd, amelyet a Z170A XPower Gaming Titanium alaplapjánál is megtartott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.