Hirdetés

Már megint a japánok: USB Mini Fridge



|

Manapság már bármi üzemelhet USB-ről, funkciótól függetlenül.

Hirdetés

A megszokott dolgokon, mint webkamera, billentyűzet, egér, nyomtató, nem lepődünk meg, és tudjuk azt is, hogy van USB-s merülőforraló, kislámpa, masszírozó, és hűtő is. Mint például az itt látható japán fejlesztés, mely kinézetében a nagy hűtőszekrényeket mintázza, de belsejében csak két dobozos, vagy egy üveges frissítő fér el. A trükk ott van, hogy a masina nem csak hűt, hanem fűt is, így nyáron hidegen, télen pedig melegen tartja a belé helyezett tartalmat. Hasznos kis szerkezet ez azoknak, akik géphez vannak kötve, vagy egyszerűen csak elszoktak néhány méter megtételétől, mely a gép és a konyha között van. Ugyanakkor mennyire elegáns a mozdulat, mellyel a kis ajtót kinyitva kiemeljük a sörünket...ő...ő...akarom mondani üdítőnket és a melegben gyöngyöző üveget a szánkhoz emelve, nagyot kortyolunk a nedűből.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.