Hirdetés

Már YouTube is lesz a PlayStation 4-hez



|

Ez volt a Sony egyik érdekes bejelentése az E3-on.

Hirdetés

A Sony az idei E3-on arra koncentrált, hogy a lehető leginkább közösségi szórakozássá varázsolja a PlayStation 4-et. A japánok szerint a felhasználóik 95 százaléka jelen van a hálózaton, és összesen 1 milliárd multiplayeres játékmenet tudható be nekik. 

Hirdetés

A vállalat elnöke, Shawn Layden hozzátette, hogy már így is volt 220 millió megosztás ebben az évben, a dolgot most pedig azzal fokozzák, hogy már a YouTube-ot is beépítik a játékokba. Ezentúl egyetlen gombnyomással lehet majd feltölteni a videókat a YouTube-csatornákra. 

A közösségi szórakozás jegyében ott van még a Twitch és a Ustream is, amelyek segítségével nézők lehetünk az egyes partikban. Mindeddig 150 millió ilyet néztek végig, na és persze a beépített csevegőnek hála akár szólni is lehet a játékosoknak, hogy mikor figyeljenek a hátuk mögé. Bónuszként érkezik még 25 ingyenes játszható cím is a Sony konzoljára, köztük a Planetside 2. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.