Hirdetés

Máris baj van a Surface Pro 3-mal



|

Eldobja a Wi-Fi-s jelet a Microsoft táblagépe.

Hirdetés

A Microsoft Surface Pro 3-as táblagépe a múlt héten jutott el az első szerencsés felhasználókhoz, akik már most egy meglehetősen bosszantó hibával találták szembe magukat. A tablet az elsőgenerációs modellekhez és a Surface RT-hez hasonlóan egy idő után eldobja a Wi-Fi-s kapcsolatot, és nem hajlandó tovább lehetővé tenni a böngészést egészen addig, amíg újra nem indítjuk. 

Hirdetés

Bár a redmondiak 6 hónap alatt anno megoldották a hibát, az most mégis ugyanolyan formában jelentkezik a Surface Pro 3-nál. A tapasztalatok szerint leginkább akkor van gond, amikor a készülék hosszabb ideig marad készenléti állapotban. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Micrsoft mikor és hogyan tervezi megoldani a felmerült kellemetlenségeket. A Surface Pro 3 mindenesetre 12 hüvelykes kijelzőt és Intel Core i3-as, i5-ös vagy i7-es processzort kínál, illetve 64 gigabájttól egészen 512 gigabájtig dönthetünk a tárhelyről. A legdrágább konfiguráció listaára 1949 dollár Amerikában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.