Hirdetés

Máris hiányolják a kozmoszfekete AirPods fülhallgatót



|

Egy koncepció viszont megmutatta, hogy milyen lenne ilyen színben a vezeték nélküli fülhallgató.

Hirdetés

A felhasználók várhatóan hosszú ideig nem tudnak még túllépni az Apple döntésén, amellyel az eltávolította a jackcsatlakozót az új iPhone-okról. Az almás cég az átmenetet a 60 000 forintos AirPods vezeték nélküli fülhallgatóval próbálja megoldani. 

Hirdetés

Miközben sokan fogselyemnek nézik a töltőjét, mások attól tartanak, hogy menet közben elhagyják az apróságot - a könnyű és apró fülhallgatók viszont sportolás közben is jól használhatóak. 

Sokak számára azonban problémát jelent, hogy csak fehérben érhető el. 

Az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus matt feketében és fényes kozmoszfeketében is vihető, az eddigi visszajelzések szerint mindkettő nagyon népszerű, még ha az utóbbi könnyen karcolódik is. 

A fekete színek népszerűsége és beszerzési nehézsége miatt nem telt sok időbe, hogy elkezdték hiányolni a kozmoszfekete AirPods fülhallgatót. 

Miért nincs fekete AirPods? Külön ok nincs - egy dizájner, Martin Hajek azonban megmutatta, hogy milyen lenne sötétben az Apple új vezeték nélküli fülhallgatója. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.