Hirdetés

Mark Zuckerberg panoptikumi bábu lett



|

A San Franciscó-i Madame Tussauds-ban lesz megcsodálható a Facebook alapítója.

Hirdetés

Mark Zuckerberg újabb lépést tett a halhatatlanság felé, hiszen a nemrég az Oculus Riftet felvásárolt vállalat alapítója szó szerint kiállítási tárggyá változott: a viaszból készített mását 2014. június 26-tól kezdve csodálhatják meg a Madame Tussauds panoptikumlánc San Francisco városában megnyíló kiállítótermébe betérők.

Hirdetés


A viaszbábú elkészítésével a szokásosnál is jobban meggyűlt a művészek baja, ugyanis Mark Zuckerbergen nem tudták személyesen elvégezni a rutin (kétszáznál is több) méretvételeket, így szinte teljes mértékben fotók alapján kellett dolgozniuk. Az 1:1 méretarányú bábu elkészítésén összesen 20 fő dolgozott, méghozzá 3-4 hónapon keresztül. A haj kialakítása különösen aprólékos munka volt, a szálankénti beillesztés két hetet vett igénybe.


A San Francisco városában a fent említett napon megnyíló Madame Tussauds illetékesei az érdeklődés felkeltése céljából tegnap nem csak Mark Zuckerberg, hanem Rihanna és Leonardo DiCaprio viaszbábúit is megmutatták a sajtó munkatársainak.


(Forrás: Mashable)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.