Hirdetés

Matrixos Radeonok érkeztek



|

Immár hivatalos az ASUS két új felsőkategóriás grafikus vezérlője.

Hirdetés

Egy ideje már szóbeszéd tárgyát képezték bizonyos híresztelések, melyek szerint a tajvani gyártó újabb kártyákkal bővítené a Matrix családját. A kiszivárgott információk helyesnek bizonyultak, hivatalosak lettek a Republic of Gamers logóval is ellátott 4800-as szériás Matrix Radeonok.

 

Összesen két új, RV770 lapkakészletre épülő taggal bővült a família. Közös vonásuk a rendkívül esztétikus fekete dizájn, a hibrid hűtési rendszer, a dupla DVI aljzatok, az 512 megabájt mennyiségű memória 256 bites csatolófelületen és a CrossFireX támogatás.

 

 

asus_matrix_radeon_hd_series.jpg

 

 

Az összes Matrix grafikus vezérlő igen korrekt monitorozási lehetőségekkel rendelkezik: nem csak a VPU órajelét és hőmérsékletét, illetve a hűtő fordulatszámát lehet pontosan figyelemmel kísérni, hanem a kártya által felvett energia mennyiségét is. Érdekesség még, hogy a hűtőventillátor forgási sebessége nem csak a grafikus mag hőmérsékletétől, hanem a kihasználtságától is függ.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.