Hirdetés

Maxigázzal a régi hálón



|

802.11n Wi-Fi elérést ad a helyi hálózathoz a Netgear Wireless-N Upgrade Kit

Hirdetés

A nemrég WNEB3100 típusszámmal bejelentett készlet a gyártó Wireless-N Access Point és RangeMax Dual-Band Wireless-N USB Adapter termékeiből, azaz egy vezeték nélküli hozzáférési pontból és egy USB-s Wi-Fi adapterből áll.

 

Egy önálló Wi-Fi útválasztóval szemben a Wireless-N bővítőkészlet előnye, hogy az eredeti helyi hálózat megbontása, újraépítése nélkül teszi lehetővé, hogy vezeték nélküli kapcsolatra térjünk át. Mindkét eszköz kétsávos, így az 5 Ghz-es sávban is működik. A készlet telepítésének módja a gyártó leírása szerint meglehetősen egyszerű, csak rá kell csatlakoztatnunk a hozzáférési pontot a meglévő útválasztóhoz, a kliensgépre pedig telepítenünk kell az USB adaptert.

 

 

netgear.jpg

A beállítások terhét a NETGEAR's "Push ‘N' Connect" funkciója hivatott levenni a felhasználó válláról. A WPS (Wi-Fi Protected Setup) kompatibilis módszer szükségtelenné teszi kulcsok generálását és bepötyögését. Tartalmaz QoS optimalizációt, ami segít folyamatos adatáramlást biztosítani a video letöltéseknek, telefonbeszélgetéseknek és játékoknak egyaránt.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.