Hirdetés

Mechanikus gamer billentyűzettel újít a Gigabyte



|

Természetesen Cherry MX kapcsolók vannak a Force K83-ban.

Hirdetés

A Gigabyte a piacra dobta a legújabb gamer billentyűzetét, amely mechanikus, és természetesen Cherry MX kapcsolókkal teszi még élvezetesebbé a játékot és a gépelést. 

Hirdetés

A Force K83 klasszikus, minimalista profilt kapott. Cherry MX Red és Blue kapcsolókkal egyaránt kérhető, az elsőnél a sima és csendes működésre koncentráltak, a másodiknál a visszajelzésre és a strapabíróságra. 

A kapcsolók 50 millió leütést bírnak az élettartamuk során. 

Az élmény fokozása érdekében természetesen teljes anti-ghostinggal van dolgunk, és le is lehet tiltani a Windows gomb működését. 

A gombok lézeresen lettek felcímkézve, így pedig hosszú ideig bírják a komolyabb igénybevételt is, elhasználódás nélkül. 

Természetesen a billentyűzetet elsősorban professzionális gamereknek szánják, főleg olyanoknak, akik a klasszikus, modern és egyszerű dizájnban hisznek. Sajnos a konkrét vételárról még nincs információ. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.