Hirdetés

Mechanikus Razer billentyűzet az Apple táblagépéhez



|

Nagyon komoly billentyűzet érkezett az iPad Pro tablethez.

Hirdetés

Az Apple az iPad Pro táblagépét úgy igyekszik pozicionálni, hogy az egy laptopot is kivált. Mindezek mellett fontos szempont, hogy a mobilos játékvilág az iOS-en is dübörög. 

Hirdetés

Ha összeadjuk a kettőt, akkor máris érthető, hogy miért állt elő a Razer egy igazán különleges kiegészítővel az Apple táblájához. 

A Razer Mechanical Keyboard Case egy háttérvilágítással rendelkező mechanikus billentyűzet, fém támasszal és a Razer új, ultraalacsony profillal rendelkező mechanikus kapcsolóival.

A 190 euróért vihető újdonság a Razer ígérete szerint 70 grammos erőt igényel egy billentyű lenyomásának a regisztráláshoz, így egy teljes méretű mechanikus billentyűzetet utánoz, azonban sokkal kevesebb helyet foglal. Éppen ezért gyakorlatilag tokként is használható a billentyűzet. 

A Razer utalt rá, hogy az iPad Pro után más készülékekhez is kínál majd hasonlót. A mostani a táblagéppel Bluetooth-on át kommunikál, és egy feltöltéssel 600 órát bír háttérvilágítás nélkül - azzal pedig 10-et. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.