Hirdetés

Media Tank



|

A keret képes merevlemezek és optikai meghajtók tárolására, hordozására.

Hirdetés

 

A Media Tank alkalmas egy darab 5,25 inches optikai meghajtó és egy darab 3,5 inches merevlemez tárolására és hordozására. Az egyszerű hozzáférhetőségért a 2.0-ás USB-csatlakozó felelős, amelyen keresztül könnyedén elérhetőek a Media Tankba installált eszközök. A tároló erős műanyagból készült, így megóvja a benne lévő merevlemezt és/vagy optikai meghajtót.

 

media_tank.jpg

 

A túlmelegedés elkerüléséről több alumíniumfelület és egy beépített hűtőventillátor is gondoskik. A Mac-és PC-rendszerekkel egyaránt kompatibilis keret - amely 6 az 1-ben kártyaolvasót is tartalmaz - ára megközelítőleg 90 dollár (17.00 forint).

 

media_tank_drive.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.