Hirdetés

Médiacenter a nappaliban 1.



|

Gábor és Lali bemutatják gép építő képességeiket egy HTPC-n

Hirdetés

Sokan nem szeretik a gyárilag összeállított HTPC-ket, ami alapvetően két okra vezethető vissza. Az egyik a gépek általában magas ára, a másik pedig, hogy szoftvertámogatásuk Magyarországon nem kielégítő, az általuk kínált szolgáltatások java része nem, vagy csak részben érhető el itthon. Ezért többen döntenek úgy, hogy saját kútfőből, egyéni igényeik szem előtt tartásával építenek maguknak házimozi PC-t. Amint azt a következőkben látni fogjuk, ez nem is olyan rossz döntés: némi odafigyeléssel és átgondolt választással olcsóbb és legalább olyan jó, sőt adott esetben jobb gépet állíthatunk össze magunknak.

 

Teljes cikkünket a PC World januári számában olvashatják el.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.