Hirdetés

Még a nyáron megjelenhet az iRiver Spinn médialejátszó



|

A PMP-t még az idei CES-en mutatták be.

Hirdetés

 

Az iRiver az idei CES kiállításon mutatta be a Spinn névre keresztelt médialejátszóját. A PMP-ről most kiderült, hogy már augusztusban a piacra kerülhet.

 

A gyártó új csúcskategóriás lejátszója 4, 8 és 16 gigabájtos változatokban lesz elérhető. A Spinn beépített Bluetooth-modult kapott, támogatja az Adobe Flash videókat, és 3D-s gyorsítóchippel rendelkezik.

 

3,2 inches AMOLED képernyője 480 x 272-es felbontású képeket tud megjeleníteni. Az MP3, OGG, WMA, MPEG-4 és WMV formátumokat támogató készülék akkumulátora zenehallgatás esetén 25 órát, videó nézése esetén 5 órát bír egy feltöltéssel.

 

A Spinn leghamarabb idén augusztusban kerülhet a piacra - a Crave információi szerint Nagy Britanniában ekkor már biztosan kapható lesz.

 

iriver-spinn.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.