Hirdetés

Még az idén befuthat az Apple AirPods



|

Késik az Apple vezeték nélküli fülhallgatója, de állítólag nem csúszik át 2017-re a megjelenése.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a vezeték nélküli fülhallgatók világában egyedülállónak ígérkező Apple AirPods késik. A 159 dolláros eszköz egy feltöltéssel 5 órán át használható, amivel lekörözi a Samsung 300 dolláros, 2-3 órát használható IconX megoldását. 

Hirdetés

Az AirPods azonban még mindig nem kapható, pedig úgy volt, hogy októberben már haza lehet vinni a drága fülhallgatót. 

Az Apple hivatalosan csupán annyit közölt, hogy azért késik az AirPods, mert nem hisznek abban, hogy egy terméket azelőtt szállítsanak le, mielőtt az elkészült. 

Ez valószínűleg azt jelenti a gyakorlatban, hogy nem várt probléma lépett fel, amit még ki kell javítsanak. 

Egy pletyka szerint az AirPods megjelenése januárra csúszik. Azonban belsős források szerint az Apple nem hagy ekkora késést, és még az idén a piacra dobja a fülhallgatót. Állítólag már a boltok is készen állnak a startra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.