Hirdetés

Még Bluetooth is van a Cooler Master tápjában



|

Bőven 100 ezer forint felett lesz majd az 1200 wattos PSU.

Hirdetés

A Cooler Master bemutatta az eddigi legdrágább számítógépes tápegységét. Az 1200W összteljesítményű, teljesen moduláris kialakítású MasterWatt Maker 1200 modell a jelenlegi legjobb 80 Plus Titanium minősítéssel rendelkezik, azaz a hatékonysága semmilyen terhelési szint alatt sem csökken 90 százalék alá.

Hirdetés


A csúcsminőségű tápegység további érdekessége, hogy a különféle statisztikai adatainak megtekintése, továbbá a 135 milliméteres hűtőjének profilozása nem csak a hozzá mellékelt számítógépes segédprogrammal oldható meg. A tápegység rendelkezik Android és iOS alkalmazásokkal is, a mobiltelefonok vagy táblagépek Bluetooth segítségével közvetlenül kommunikálhatnak a PSU-val.


A MasterWatt Maker 1200 modell júniusban kerül majd piacra, az Egyesült Államokban 400 dollár lesz az ajánlott fogyasztói ára. A fenti összeg olyan 112 ezer forintot jelent, ám Európában erre rájön még az ÁFA is, 27 százalékos kulccsal számolva 142 ezer forint körüli vételi árra lehet számítani.


A tápegységből idővel 1500W teljesítményű változat is piacra kerülhet, erről a modellről egyelőre nincs érdemi információ.


(Forrás: Tom's Hardware)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.