Hirdetés

Még brutálabb lett az ASUS fenegyerek alaplapja



|

Stúdió erősítő és 10 gigabites hálókártya jár Maximus VIII Extreme új kiadásához.

Hirdetés

A játékosok körében (is) rendkívül népszerű ASUS új kiadást mutatott be a Republic of Gamers termékcsaládba tartozó Maximus VIII Extreme alaplapjából. A piac jelenlegi egyik legjobban felszerelt Intel Z170-es termékének Assembly utónevű kiadása egyrészt "Plasma Copper" színezést kapott, másrészt pedig akad a dobozában két friss kiegészítő.

Hirdetés


A talán hasznosabbik ezek közül a számítógépházak 3,5 hüvelykes meghajtóhelyeibe szerelhető erősítő, amelyben az alaplapon is használt ESS ES9018K2M DAC dolgozik. 600 ohmos fejhallgatókat is meghajt, 32 bites és 348 kilohertzes hangokat is képes kiküldeni, azaz profi hangstúdiókban megszokott teljesítményt nyújt.


A kettes számú érdekességet a PCI Express portos hálózati kártya jelenti. Az eszköz mellékelésével az ASUS Maximus VIII Extreme Assembly vált az első olyan fogyasztóknak szánt alaplappá, amely mellé 10 Gbps sebességű hálózati vezérlő jár.


Az ASUS egyelőre nem árulta el az Assembly ajánlott fogyasztói árát, a normál változat 499 dollárba kerül.


(Forrás: Tom's Hardware)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.