Hirdetés

Még gyorsabb DDR4-es memóriák a G.Skilltől



|

3200 MHz-es TridentZ és RipJaws4 DDR4-es kitek érkeztek.

Hirdetés

A G.Skill nagyon aktív a memóriák piacán, így ha valaki DDR4-es RAM-okat szeretne egy új PC-hez, akkor a gyártó kínálatát mindenképp érdemes lehet átnézni. Most újabb csomagokkal bővült a kínálat. 

Hirdetés

Az eddigi csúcsot jelentő, 16 GB-os DDR4 3000 MHz CL14 (2x8GB) kit helyett immáron akár 64 GB-os DDR4 3200 MHz CL14 (4x16GB) kit is vihető. 

A gyártó szerint a gamerek és a professzionális felhasználók körében hamarosan trend lesz a 16 GB-os modulokból építkező DDR4-es memóriacsomag használata, ezért is volt fontos, hogy emeljenek a sebességen. A CL14-14-14-35 CAS Latency a leggyorsabb 64 GB-os DDR4-es kitet eredményezi. 

Mindegyik csomag támogatja az Intel XMP 2.0-t, illetve a hatodikgenerációs Intel Core processzorokat és a Z170-es lapkakészleteket. 

A frissített szériákba beletartozik a Trident Z és a Ripjaws V sorozat is, a kitek pedig még karácsony előtt a boltokba kerülhetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.