Hirdetés

Még néhány dolog, amit nem tud a Nintendo Switch



|

Kedvenc sorozatainkat egyelőre biztosan nem fogjuk az új konzolon nézni.

Hirdetés

Másfél héttel ezelőtt a legtöbben vegyes érzelmekkel álltak fel a Nintendo Switch bemutatója után. A hordozható és otthoni játékkonzolok határait elmosó konzolt elsősorban az igencsak szűkre szabott 32 GB-os - microSDXC-vel ugyan bővíthető - tárhely és magas, itthon 109 990 forintról induló ára miatt támadták, most pedig néhány újabb fájó hiányosságra derült fény.

Hirdetés

A Nintendo a Kotaku kérdésére válaszolva elmondta, hogy a konzol a rajtkor semmilyen streames applikációt nem támogat majd. A Switch tervezésekor kizárólag egy lenyűgöző videojátékos platform létrehozása lebegett a szemük előtt, ettől függetlenül nem tartják kizártnak, hogy egy jövőbeli frissítéssel megadják a lehetőséget a rajongóknak a Netflix, a Hulu és egyéb hasonló szolgáltatások használatára.

Szintén elfelejthetjük kezdetben a Wii és a Wii U kontrollerek használatát, később azonban elképzelhető, hogy megoldják a visszafelé kompatibilitást. Búcsúzik a Miiverse is, helyette inkább a népszerű közösségi oldalak felé fordul a Nintendo, ahova például a játékokból lőtt képernyőképeket is posztolhatjuk, videók rögzítésére első körben viszont nem lesz lehetőség. Akinek még nem vettük el a kedvét, itt olvashatja el a teljes interjút.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.