Hirdetés

Még nem halt ki a webkamera



|

2016 van, de a Logitech indokoltnak tartotta, hogy bemutasson egy új webkamerát.

Hirdetés

A Logitech utoljára 2012-ben dobott piacra webkamerát, és a felhasználók többsége számára sem túl gyakori tétel ez a bevásárlólistán. A gyártó mégis indokoltnak látta, hogy kisebb meglepetésre 2016-ban előálljon egy teljesen új webkamerával. 

Hirdetés

Ez lett a C922 Pro Stream Webcam, amely 1080p-ben vagy 720p-ben képes 60 fps-sel videót felvenni. Még állvány is jár hozzá. 

Miért venne valaki külön webkamerát manapság? A Logitech azokat célozta meg vele, akik kedvelik a Twitch szolgáltatását. 

A C922 abban igazán egyedi, hogy képes lecserélni a hátteret a videókban. Ezt azt jelenti, hogy felismeri a formákat, és a játékosokat különválasztja a háttértől. A gamerek így a valódi háttér használata helyett átemelhetik a kifejezetten őket tartalmazó mozgóképet más közvetítőappokba, mint például az XSplit. 

Minden webkamerához három hónapos XSplit Premium licenc jár, ami hozzáférést jelent az XSplit Broadcaster és az XSplit Gamecaster eszközeihez és funkcióhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.