Hirdetés

Még nem láttál ilyen gyors DDR4-es memóriát



|

4795,8 MHz-ig tuningolták fel a G.Skill Ripjaws 4 memóriáját.

Hirdetés

A G.Skill nagyon nagy teljesítményű memóriamodulokkal van jelen a piacon, és időről időre szereti megmutatni, hogy bármikor össze tud hozni egy világrekordot. 

Hirdetés

Ez történt most is. A memóriafrekvenciával kapcsolatos csúcsot ismét megdöntötte a G.Skill, ezúttal a Ripjaws 4 DDR4-es memóriákkal, amelyeket 4795,8 MHz-ig sikerült feltuningolni. 

A rekordot folyékony nitrogénnel sikerült elérnie Chi-Kui Lamnek, aki mindezt az ASRock Z170 OC Formula alaplapján tudta produkálni, egy vadi új Intel Core i7-6700K processzor társaságában. 

 

 

A G.Skill persze igyekszik meglovagolni a DDR4-es memóriák újdonságát, ezért a Skylake bejelentésekor is nagyon aktív volt, és naprakész, gyors modulokat kínál a vásárlóknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.