Hirdetés

Még szebb lett az Olympus E-M1 fényképezője



|

Nagy firmware-frissítés kíséri a szürkében is elérhető Olympus E-M1-et.

Hirdetés

A fényképezőgépek csúcskategóriájában az egyik kiváló alternatíva ma az Olympus OM-D E-M1, azonban a géppel kapcsolatban két nagyobb hibát is emlegetnek. Az egyik néhány profi funkció hiánya, a másik pedig a teljesen fekete, nem túl vonzó külső. Az Olympus most mindkét problémát megoldotta, ugyanis az E-M1-nek egy frissített, fekete-szürke változatát is bemutatta, egy nagy, 2.0-ás firmware-frissítés társaságában. 

Hirdetés

Az egyik újdonság a tethering funkció, amelynek hála nem csak fotókat küldhetünk a PC-nkre fényképezés közben, hanem a monitorról is vezérelhetjük a fényképezőt. A hiány pótlásával immáron a stúdiófotók készítése is gyorsan megoldható, hiszen a képek egyből megjelennek a PC-n. A gyártó okostelefonos appja ezen felül nem csak időzített fotók készítését teszi lehetővé, hanem az idő múlásával is lehet ennek hála játszani. 

Az ezüst színnel felturbózott fényképező (csak a váz) ugyanannyiba kerül, mint a fekete elődje, tehát 1400 dollárba. A 2.0-ás firmware-frissítés az ígéretek szerint szeptember 24-én lesz elérhető a jelenlegi tulajdonosok számára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.