Hirdetés

Még tovább késnek az Intel Broadwell processzorok



|

Ha így megy tovább, a Skylake és a Broadwell platform egyszerre debütál majd.

Hirdetés

Az Intel már így is csillagászati késésben van az új processzorsorozatával, a Broadwell platformmal, emiatt pedig egy gyártó sem tud igazán új laptopot vagy PC-t bemutatni. A kínai VR-Zone szerint azonban a Broadwell K és a Broadwell Y processzorok is még tovább késnek a tervezetthez képest - a csúcskategóriás és a Core M lapkákról van szó. 

Hirdetés

A Core M SoC-k elsősorban hibrid laptopokban, tabletekben, HTPC-kben tehetnek jó szolgálatot, de az olcsóbb vagy a kifejezetten laposnak szánt eszközökben is megfelelő választások. Idén szeptemberben kellett volna debütáljanak, de most úgy néz ki, csak decemberben vagy januárban kerülhetnek elő az első darabok. 

A Broadwell K CPU-k, amelyek a felsőkategóriás processzorokat jelentik, még tovább csúsznak, és a hírek alapján csak 2015 közepén vagy még később kerülnek piacra. Az Intel saját bevallása szerint a Broadwell késése ellenére a Skylake menetrend szerint érkezik - ha viszont így folytatódik, a két platform kis túlzással egyszerre jelenik meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.