Hirdetés

Még ügyesebb lett a GELID Tranquillo CPU-hűtője



|

Megérkezett a Tranquillo processzorhűtő legújabb kiadása.

Hirdetés

A hűtési megoldásokra szakosodott GELID bemutatta a népszerű Tranquillo processzorhűtőjének a legújabb, Rev. 4-es frissítését

Hirdetés

Az újdonság a SILENT termékcsaládot erősíti, és szinte minden tekintetben fejlődött az elődhöz mérten. 

Az eredeti dizájnhoz hasonlóan ez a modell is 4 hőcsövet használ, egyedi elrendezésben. A közvetlen hőelvezetést a Heatpipe Direct Touch Technology garantálja, de a hűtőbordát is fejlesztették a Unique Heatsink Shape Technology keretében. A borda légellenállása jelentősen csökkent. 

Az aktív hűtést egy 120 milliméteres PWM-vezérelt légkavaró segíti, zajok nélkül, 750 és 1600-as percenkénti fordulatok között. Szükség esetén egy második ventilátor is rászerelhető a hűtőre. 

AMD-fronton az AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2 foglalatok támogatottak, míg az Intelnél az LGA 775, 1366, 1155, 1156, 1150, 1151 foglalatú processzorok. 

A hűtő 5 év garanciával, 29 euróért vihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.