Hirdetés

Megduplázná SSD-termelését az OCZ



|

A gyártó felsőkategóriás termékei iránt megtöbbszöröződött a kereslet az utóbbi évben.

Hirdetés

Az OCZ idén jól teljesít a piacon, bővülő bevételeit pedig elsősorban az SSD-szektornak köszönheti. A gyártó üzleti felhasználásra szánt termékei iránt egy év alatt 250 százalékkal nőtt a kereslet - ez az összes bevételük 12 százalékát jelentette.

 

A felsőkategóriás és a szerverekbe szánt termékek esetében - amelyek az eladások 85 százalékát teszik ki - még jobb volt a helyzet: egy év alatt 490 százalékkal nőtt meg az ilyen meghajtók iránt a kereslet. Az OCZ gyakorlatilag olyan helyzetben találta magát, hogy a bevételeit és pozícióját leginkább azzal befolyásolja, hogy mennyit termel egy hónapban.

 

A gyártó úgy döntött, hogy a májusban elkezdett gyárbővítéseket folytatja. A szándékuk az, hogy a jelenlegi havi 140 000 darab SSD helyett egyetlen hónapban 280 000 darabot tudjanak gyártani. A gyártókapacitás megduplázását három hónap alatt akarják véghezvinni. A művelettől azt remélik, hogy jobban ki tudják majd szolgálni a piaci igényeket. Ezzel párhuzamosan a kutatás-fejlesztésre is jelentős összegeket fordítottak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.