Hirdetés

Megduplázódhat az ultrabookok iránti kereslet



|

Az elemzők tajvani forrásokra alapozzák a legfrissebb becsléseiket az eladásokkal kapcsolatban.

Hirdetés

Az Intel azt szeretné, ha az ultrabook kifejezést mindenki kizárólag a szupervékony notebookokra használná, amelyeket csakis a santa claraiak vagy a partnereik gyártanak, lehetőleg Core sorozatú processzorral. Az Intel kívánságát egyelőre csak részben követik.

Bár az AMD és a partnerei eddig nem alkalmazták tévesen az ultrabook kifejezést, az elemzők már tágabban értelmezték az Intel szeretett kategóriáját. A DRAMeXchange például bár megkülönbözteti az ultrabookokat a hozzájuk hasonló, "ultraszerű" notebookoktól, azonban mégis ugyanabba a kategóriába sorolja.

Az elemzők a tajvani gyártókkal folytatott egyeztetések és beszélgetések során mindenesetre arra jutottak, hogy az efféle notebookok eladásai 2013-ban megduplázódnak majd. 2013. végére az összes laptop-eladás 10 százalékát ultrabookok teszik majd ki a jóslatok szerint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.