Hirdetés

Megduplázódott az USB 3.0-ás eszközök száma



|

Kevesebb mint egy év alatt nőtt a kétszeresénél is többre az USB 3.0-át használó eszközök mennyisége.

Hirdetés

Az USB portot használó eszközök rendkívül népszerűek, ezt pedig az is jól bizonyítja, hogy már 590 olyan különböző eszköz van forgalomban a piacon, amely SuperSpeed USB-n keresztül kommunikál.

 

Az USB 3.0 meglehetősen gyors, ennek ellenére a legtöbb készülék nem tudja kihasználni az elméleti maximális átviteli sebességet. Noha az 5 gigabit per másodpercet nem érik el, az USB 2.0-nál határozottan gyorsabbak (utóbbi maximum 480 megabit per másodpercre képes).

 

A megjelenő eszközök között lassan kizárt lesz, hogy csak USB 2.0-támogatású külső merevlemez, ház vagy pendrive kerüljön a boltok polcaira. Az alaplapokat tekintve szintén elmondható, hogy a 2.0 és 3.0 helyett kizárólag az utóbbira állnak át.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.