Hirdetés

Megduplázódtak az Xbox One eladásai



|

Kinect nélkül remekül fogy Amerikában a Microsoft konzolja.

Hirdetés

A Microsoft az utóbbi hónapokban többször szégyenkezett a konzolja miatt, hiszen az Xbox One-ból nem csak kevesebbet vesznek, mint a Sony PlayStation 4-ből, de a redmondi játékgép még teljesítményben sem képes felvenni a versenyt a japán riválisához képest. Most a Microsoft mégis örömhírt közölt a blogján, nem sokkal azután, hogy az Xbox One már Kinect nélkül is kapható, 399 dollárért. 

Hirdetés

A döntés úgy tűnik jónak bizonyult, ugyanis a májusi eladásokhoz mérten Amerikában több mint megduplázódtak az Xbox One eladásai. A siker húzóerőt jelentett az elődnek, az Xbox 360-nak is, amelyből szintén többet tudtak eladni. A pontos statisztikákról mindenesetre nem beszélt a Microsoft. 

Az Xbox One olcsóbb kiadása májusban lett bejelentve, a 399 dolláros csomag pedig június 9-én debütált a Kinect szenzor nélkül. A Microsoft a jó hírrel egybekötve emlékeztetett a közelgő xboxos címek megjelenésére. A Madden NFL 15 például augusztusban jön, utána pedig érkezik a Halo: The Master Chief Collection, a Sunset Overdrive és a Forza Horizon 2 is. 

 

Fotó: TechnoBuffalo

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.