Hirdetés

Megérintem, kinyomtatom - új HP multifunkciósok



|

Októbertől öt új, érintéssel kezelhető multifunkciós nyomtatót kínál a HP. TouchSmart a természetesebb kezelhetőségért, változó cseppméret a jobb fotókért.

Hirdetés

Októbertől itthon is elérhetőek a HP szeptemberben bejelentett legújabb generációs, leginkább otthoni változatos feladatokhoz tervezett, multifunkciós nyomtatói, melyek több újdonsággal és két teljesen ingyenes szolgáltatással is kitűnnek. Az új modellek közül legolcsóbb a 3,5 hüvelykes kijelzőt tartalmazó Photosmart C4680, mely nem a képernyőn, hanem a körülötte elhelyezett TouchSmart kereten világítja meg az aktuálisan használható érintőgombokat, így a kis méretű érintőképernyőknél sokkal könnyebben kezelhető. A C4680 integrált nyomtatófejet tartalmaz (fekete és trikolor nyomtatókazetták), ami igen kis nyomtatási volumen esetén a gyakorlatban a legtakarékosabb megoldás.

 

hp touchsmart photosmart lcd wireless

 A legkisebb nyomtatós TouchSmart kijelző érzékelői a szegélyen helyezkednek el

 

A HP Photosmart modell ugyanazt a TouchSmart keretet használja, de már négy különálló tintapatronnal és fix fejjel dolgozik, ami nagyobb terhelés esetén ad lehetőséget takarékoskodásra. A Photosmart kapható Wireless kiadásban is, ami az USB csatlakozást kihasználva nem automatikusan konfigurálható (WPS vagy hasonló) hálózati útválasztókra épített otthoni Wi-Fi hálózatokhoz is szenvedés-mentesen csatlakoztatható. Alapkiépítésben is Wi-Fi kompatibilis a nagyobb, 6,1 centiméteres érintőkijelzővel ellátott Photosmart Plus is ugyanazt a nyomtatórendszert alkalmazza, mint a HP Photosmart.

 

Nyomtatási minőségben előrelép az automata lapfordítóval (duplex) felszerelt Photosmart Premium (Photosmart Premium with Fax AiO teszt), egy ötödik, fotó fekete tinta alkalmazásával. A kisebb modellek minden előnyös tulajdonságai, szolgáltatásai mellett 8,9 centiméteres érintőképernyővel és Bluetooth csatlakozással is dicsekedhet valamint képes önállóan, számítógép használata nélkül a helyi hálózaton elérhető internet hozzáférésre támaszkodva kinyomtatni Snapfish online fotóalbumokat.

 

hp touchsmart photosmart premium lcd
 A legjobb webes szolgáltatásokat kínáló Photosmart modellekre
hiába várunk: itthon egyelőre nem kerülnek bevezetésre...


Az új Photosmart család néhány közös előnnyel is kecsegtet, kezdve a változó cseppméretű nyomtatással. Az eddig alkalmazott 5 pikoliteres cseppek mellett egy újabb fúvókasor is rendelkezésre áll 1,3 pikoliteres volumennel, ami lehetővé teszi a fotóárnyalatok finomabb hangolását. A mindennapi gyakorlatban hasznos a Photo Print Gadget, ami egy úszóalkalmazás Windows Vista vagy Windows 7 alatt, erre gyakorlatilag bármely alkalmazásból vontathatunk e-mailt vagy dokumentumot, képet, amit a tartalomhoz illő beállításokkal (például fotók esetén szegély nélküli nyomtatás, megfelelő tájolás) automatikusan jól nyomtat ki a program.

 

Két teljesen ingyenes szoftverrel igyekszik megkönnyíteni a nyomtatást a HP, ezek közül egyik a takarékosság jegyében teljesen ingyenesen használható azok számára is, akik semmilyen HP nyomtatóval nem rendelkeznek. A HP Smart Web Printing eszköztár letölthető a HP oldaláról, segítségével pontosan kiválaszthatunk több szükséges szegmenst is a weboldal területén, hogy mellőzzük a papíron rosszul tördelt oldalak okozta pazarlást. Az Apple App Store kínálatában ingyenesen hozzáférhető a HP irint Photo mobil alkalmazás, amivel az iPhone és iPod Touch tulajdonosok vezeték nélkül nyomtathatják ki képeiket.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.