Hirdetés

Megérkezett a LingLong DingDong



|

Az Amazon Echo mintájára készült el a kínai eszköz, amely közel sem másolat.

Hirdetés

Egyes elemzők szerint Kínában az okosotthon-piac már 2018-ban évi 22 milliárd amerikai dollárt hozó üzletággá virágzik. A Google és az Amazon a digitális asszisztenseikkel épp az ilyen piacokat szeretnék kiszolgálni, de a LingLong most megelőzte őket. 

Hirdetés

Elkészült a LingLong DingDong, amely mindössze 118 dollárba kerül, és az Amazon Echo mintájára épült. Képes válaszolni a kérdésekre, zenét lejátszani vagy hangoskönyvet felolvasni. 

Az eszköz a DingDong DingDong, Xiaowei Xiaowei vagy BaiLing BaiLing parancsokkal ébreszthető fel, ezután gyakorlatilag bármit tud, amit az Echo. Jelenleg azonban a külsős fejlesztők támogatását még nem élvezi különösebben. A LingLong szerint leginkább a 3 millió dalt kínáló könyvtárból szoktak az emberek zenéket lejátszani. 

Bár az Echo nagyban befolyásolta a fejlesztésben hozott döntéseket, a LingLong újdonsága közel sem másolat. A nagy előnye pedig az, hogy az Echo nem tud kínaiul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.