Hirdetés

Megérkezett a Zalman legjobb hűtője



|

A ZM-DF12 hűtőventilátor lapátjai meglehetősen szokatlan kialakítást kaptak.

Hirdetés

A Zalman legújabb hűtőventilátora a ZM-DF12 kódnévre hallgató modell, ami egyben a gyártó zászlóshajója is a kategóriában. Az eszköz kialakítása merőben eltér a megszokottól. A lapátok egy úgynevezett Dual Impeller dizájn alapján készültek, és gyakorlatilag villám alakot követnek. A meghökkentő forma célja az, hogy alacsonyabb percenkénti fordulat mellett több levegőt tudjon szállítani a hűtő. 

Hirdetés

Maga a ventilátor egy háromállású kapcsolóval szabályozható, 800, 1200 és 1600 RPM között. Csúcssebességen 33 dBA zaj mellett 63,76 CFM légáramot képes továbbítani, ami nem olyan jó érték, ugyanakkor feltehetően a minimum, 18 dBA zajszint mellett ez az érték nem esik vissza arányosan (sajnos pontos adat egyelőre erről nincs). 

A ventilátor egy 3-tűs csatlakozóból nyer magának energiát, PWM-támogatás nincs. A pontos vételárat egyelőre homály fedi, ugyanakkor egyes jelentések szerint 15 euró környékén bukkant fel a kereskedőknél az extravagáns ZM-DF12. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.