Hirdetés

Megérkezett az első hibrid lejátszó



|

Hamarosan kapható az LG Blu-ray és HD DVD szabványt is kezelő lejátszója

Hirdetés

A legújabb technológiák ötvözésével egyedülálló terméket kínál az LG azon vásárlóinak akik egyetlen készülékkel szeretnének lejátszani Blu-ray és HD DVD lemezeiket. Az LG 2007 első negyedévében dobja piacra Európában, a mindkét nagyfelbontású lemezformátumot támogató 'Super Multi Blue' lejátszóját. A BH100-as modell az első olyan lejátszó az európai piacon, amely mindkét újgenerációs lemezformátummal elboldogul, így a készülék bemutatása akár a formátumháború végét is jelentheti.

 

Az 1080p felbontású Full HD minőségű kép megjelenítése mellett a lejátszó különböző BD-Java alapú interaktív funkciókkal is rendelkezik, amelyekkel egy a Blu-ray lemezeket kezelő fejlett menürendszer jeleníthető meg. A készülék Full HD felbontásban jeleníti meg a HD DVD lemezek teljes tartalmát is.

 

A BH100 nem támogatja az interaktív funkciókat vezérlő HDi technológiát, amely számos HD DVD lemezen megtalálható, ezért a készülék nem látható el hivatalos HD DVD logóval. A Lg szerint azonban nincs miért aggódni, mert így is gond nélkül kezeli a HD DVD lemezeket az LG szoftver alapú menüjének köszönhetően, és persze ami a legfontosabb: a lejátszó a Blu-ray formátummal is elboldogul.

 

A feltűnő megjelenésű lejátszót elegáns és felhasználóbarát belsővilágítású érintésvezérelt gombjaival és ergonómikus távirányítójával könnyedén vezérelhetjük és valódi újgenerációs házimozi élményben lehet részünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.