Hirdetés

Megérkezett hazánkba a jedi-tévé



|

Már Magyarországon is kaphatóak a Samsung legújabb, hanggal és mozgással vezérelhető okostévéi.

Hirdetés

A Samsung egy sajtótájékoztató keretén belül bejelentette, hogy az általunk már kipróbált 2012-es okostévéi megérkeztek hazánkba. A portfólió a belépő szinttől, a gesztusokkal és hangvezérléssel is irányítható felső kategóriáig terjed. Az okostévék sorát az EH4500 nyitja, amely 26 hüvelykes méretben már mindössze 119 900 Ft-ért nyújtja a gyártó LED Smart TV-inek élményét.

 



A felhőalapú szolgáltatások az EH5300 LED TV-től (149 990 forinttól) és az E550 plazma TV-től (319 990 forinttól) kezdődően érhetők el. A Full Smart a Social TV, a teljes webböngésző, a Skype, a letölthető alkalmazások – beleértve az MTV és a Magyar Rádió archívumához való ingyenes hozzáférést nyújtó MTVA alkalmazást is – a Smart Hub és Search All funkció mellett további plusz  szolgáltatásokat is tartalmaz. Egyik ilyen az idén bevezetésre kerülő Family Story révén a családtagok könnyen kapcsolatban maradhatnak, s megoszthatják fényképeiket és feljegyzéseiket egymással. A Fitness válogatott otthoni gyakorlatokat is kínál, sőt a virtuális tükör funkcióval a felhasználók ellenőrizhetik testtartásukat is. A Kids az oktató jellegű játékok, mesék és jutalomfeladatok egész tárházát kínálja. Az AllShare Play segítségével pedig a külső eszközökön tárolt tartalom érhető el vezeték nélkül.

 



A Samsung tovább fejlesztette a Smart Hub felhasználói felületet az idei modellekben a jobb teljesítmény és a még nagyobb kényelem érdekében. Az újítások közé tartozik, hogy a Hub tartalomsávja (Content Bar) megjegyzi a legutóbbi tevékenységeket, így a felhasználók gyorsan és egyszerűen hozzáférhetnek a különféle tartalmakhoz. Az új webböngészővel kényelmesen nyitható meg egyszerre több weboldal is.

 



A felső kategóriás készülékek sajátja ezen felül a hang és gesztusos vezérlés, valamint érintésérzékeny felülettel ellátott távirányító is elérhető a készülékekhez, amely nagyjából a Panasonic megoldásához hasonló. Plusz a drágább készülékek hátoldalán megtalálhatóak olyan csatlakozók, amelyekkel a későbbiekben a kiadott "evolution kittek" segítségével upgrade-elni lehet majd a TV-ket, a legfejlettebb processzorokkal felvértezve azokat egészen 4 évig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.