Hirdetés

Megérkeztek a Sony legújabb konzoljai



|

A laposabb PlayStation 4-et 4K- és HDR-támogatással kíséri a PlayStation 4 Pro.

Hirdetés

A Microsoft a múlt hónapban kezdte el értékesíteni a laposabb Xbox One-t 299 dollárért, és most itt a Sony válasza. A frissített PlayStation 4 laposabb, könnyebb és energiatakarékosabb. 

Hirdetés

Az új konzol szeptember 15-től, 299 dollárért vihető. A meglévő PS4 konzolokra a Sony firmware-frissítést tesz majd elérhetővé, amellyel HDR-támogatást nyújt. 

Aki viszont a HDR mellett 4K-t is szeretne, annak egy másik konzolra lesz szüksége. Ez lett a PlayStation 4 Pro. 

A PS4 Pro gyorsabb processzorral rendelkezik, a GPU teljesítménye a kétszeresére emelkedett, továbbá a merevlemez is nagyobb, 1 TB-os. Ez a játékgép november 10-től lesz elérhető, 399 dollárért cserébe. 

A gyártó szerint a második új konzol is a jelenlegi PS4-es generáció tagja, ezért van hasonló neve. Kompatibilis továbbá minden meglévő PS4-es játékkal, de támogatja majd a nagyobb felbontású címeket és a haladóbb PlayStation VR funkciókat is. Ultra HD-s Blu-ray-lemezeket mindenesetre nem lehet vele lejátszani

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.