Hirdetés

Megérkeztek Európába a Razer csúcstermékei



|

A Blade laptopok forgalmazása már megkezdődött, a Core dokkoló is elérhető lesz.

Hirdetés

Az elsősorban gamer perifériákat és számítógépeket tervező Razer eszközeinek java eddig is elérhető volt szerte Európában, azonban a csúcstermékeit hivatalosan pont nem forgalmazta a kontinensen a vállalat. Ez most végre megváltozott, a cég csütörtöki bejelentése alapján ugyanis a Blade, Blade Pro és Blade Stealth laptopok már megrendelhetőek egyes webshopjaiból, továbbá a Powercolor DEVIL Box alapjául szolgáló Core külső GPU-dokkolóegység is elérhetővé válik majd a közeljövőben.


Hirdetés


A hivatalos forgalmazás kiváló hírnek mondható, hiszen egy picivel talán csökkentheti az érintett termékek végfelhasználói árát, továbbá a garanciális ügyintézés is egyszerűbbé válhat. A fentebb említett új termékek a Razer németországi, franciaországi és egyesült királyságbeli webshopjaiban váltak elérhetővé, a laptopokat az összes országban lokalizált billentyűzettel kínálja a vállalat.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.