Hirdetés

Megerősítette a PlayStation 4K létezését a Sony



|

A megszokott PS4 is a polcokon marad, a 4K modell drágább lesz.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt teljes mértékben biztossá vált, hogy a Sony már javában dolgozik a többek közt erősebb grafikus processzorral és gyorsabb memóriával ellátott PlayStation 4K játékkonzolon. A Neo kódnevű fejlesztést a Financial Times-nak adott interjújában a Sony elnöke most hivatalosan is megerősítette.


Hirdetés


Andrew House nem beszélt a termék végleges nevéről és újításairól, azonban elárult néhány érdekességet. A PlayStation 4K nem fogja leváltani a jelenleg is kapható PS4 konzolt, a kettő termék párhuzamosan fog létezni a konzolgeneráció életciklusa során. Az új modell többe fog kerülni a jelenleg 350 dollárért forgalmazott PS4-nél.



House a korábbi pletykákat részlegesen megerősítve leszögezte, hogy a PlayStation 4K nem a hamarosan induló E3 játékkiállításon fog bemutatkozni, továbbá az új konzol célközönségét nem csak a hardcore gamerek, hanem 4K televíziójukon több natív felbontású tartalmat élvezni kívánók is képezik.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.