Hirdetés

Meghódítja a világot az Apple Watch



|

Az elemzők komoly növekedéseket várnak az eladásokban.

Hirdetés

Az IDC elemzői szerint a következő években komoly növekedésre számíthatunk az okosórák piacán, mindezt pedig az Apple Watch vezeti majd. 

Hirdetés

A szakértők szerint az idén 13 millió almás okosóra talált gazdára, ami a teljes piac 61,3 százalékát jelenti. Az Android Wear-alapú eszközökből 3,2 millió fogyott, ami 15,2 százalékos részesedést jelent. A Pebble-nek 1,8 milliót sikerült eladni, tizenes órából 1,7 millió fogyott idén. 

Az IDC szerint az Apple Watch többek között az Apple nagy rajongótáborának és a nagy appválasztékának köszönheti a sikert. A szakértők azt mondják, bőven van mit fejleszteni az almás kütyün, de van akkora felhajtás körülötte, hogy továbbra is messze a mezőny előtt maradjon. 

Az előrejelzések azt mutatják, hogy az Apple 2019-ben már évi 45,2 millió okosórát adhat el. 

Mivel a többi gyártó és az órás cégek is beszállnak az üzletbe, ezért erősödik az Android Wear platform is, amellyel kapcsolatban összesítve 34,3 milliós eladásokat várnak 2019-re. 

Az elemzők nem sok sikert jósolnak a samsungos Tizennek és a Pebble-nek, 2,5 és 2,3 milliós darabszámot látnak 2019-re. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.