Hirdetés

Megint legyőzte az Xbox One-t a PlayStation 4



|

Júniusban is a legkeresettebb konzolnak bizonyult a Sony játékgépe.

Hirdetés

A Microsoft nagyon büszke volt rá, hogy Amerikában sikerült megdupláznia az Xbox One eladásait, miután 399 dollárért Kinect nélküli változatot is kínált a játékosoknak. Úgy tűnik, hogy az örömük nem tartott sokáig, ugyanis a Sony a Twitteren arról tájékoztatta a közönségét, hogy Amerikában zsinórban hatodik hónapja, ismét a PlayStation 4 a legkeresettebb konzol. 

Hirdetés

Ugyan konkrét számadatok sehonnan nem kerültek elő, nem csak a Sony mondja azt, hogy a PlayStation 4 ismét leverte az Xbox One-t. Az NPD szintén megerősítette ezeket az állításokat. 

A redmondiak számára nyugtalanító hír, hogy a jelek szerint nem a Sony az egyetlen, ami miatt aggódniuk kell. A Nintendo legfrissebb eladási statisztikái arról árulkodnak, hogy júniusban 48 százalékkal több Wii U-t vittek haza az emberek, a szoftveres eladások pedig 129 százalékkal ugrottak meg a platformon. Ezt részben a Mario Kart 8-nak köszönhetik, amelyből több mint 885 000 darab fogyott - ebből csak 470 000 júniusban. 

 

Fotó: nowgamer.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.