Hirdetés

Megint tablettel próbálkozik a Dell



|

A Dell igyekszik újraéleszteni a Venue szériáját, ezúttal egy 8 hüvelykes táblával.

Hirdetés

Az Intel idei fejlesztői konferenciájának alkalmából a Dell úgy döntött, remek alkalom van arra, hogy mutasson valamit. A gyártó megpróbál ismét életet lehelni a Venue sorozatába, amit még tavaly temetett el, miután képtelen volt megvetni a lábát az okostelefonok piacán. 

Hirdetés

A Dell úgy tűnik, nem szeretné feladni a nevet, és ezúttal egy tablethez használja a szériát. Az új Venue tablet 8 hüvelykes kijelzőt kapott, és Windows 8.1 fut rajta: a tervek szerint az átlagfelhasználók mellett az üzleti szektor is jól járhatna majd vele. 

A tabletbe egy négymagos Bay Trail processzor került, a kijelző felbontása pedig 1080p-s. Oldalt találunk egy HDMI portot és egy microSD foglalatot, illetve meglehetősen nagy üzemidőt remélhetünk, hála az energiatakarékos Intel CPU-nak. Többet a Dell tabletéről állítólag október 2-án tudhatunk majd meg, annyit mindenesetre elárultak, hogy az ára 150 euró körül mozoghat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.