Hirdetés

Mégis csak az AMD-é lesz az ATI?



|

Újabb pletyka bukkant fel az ATI felvásárlásról, ami akár igaz is lehet

Hirdetés

Részleteket még nem tudni, de nem először üti fel a fejét ez a pletyka. Június elején több hírforrás azt jelentette, hogy az AMD közel áll ahhoz, hogy felvásárolja az ATI Technologiest. Állítólag egy, a tárgyalásokhoz közel álló személy július 4-én azt nyilatkozta, hogy a két cég megállapodott a felvásárlásról, és hogy ezt hamarosan be is fogják jelenteni.

A felvásárlás nemcsak nagyobb fejlesztői kapacitást biztosítana az AMD-nek, hanem a portfóliója is kiszélesedne a szórakoztató elektronikában, mobiltelefonokban, sőt, technológiai licenszekhez is juthatna a Microsofttól vagy a Nintendótól. Mindezt jelenleg az ATI hivatalosan nem erősítette meg, azonban egy telefonbeszélgetés során egy ATI-s kolléga utalt komolyabb változásokra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.