Hirdetés

Mégis nagy durranás lehet a GeForce GTX 780 Ti



|

A jelek szerint a kártya erősebb a GTX Titannál és Radeon R9 290X-nél.

Hirdetés

A múlt hónapban piacra került Radeon R9 290X kevesek meglepetésére a GTX Titanhoz képest jelentősen olcsóbban – közel fele áron – vált elérhetővé, ám ennél többek ámulatára teljesítményre nem csak megszorongatni képes azt, de több esetben túl is tesz rajta. Az új Radeon grafikus vezérlők kiváló ár/érték aránya miatt az NVIDIA első körben árcsökkentésre kényszerült, most pedig napokon belül bemutathatja az idei talán utolsó videokártyáját.

Hirdetés


A GTX 780 Ti modellt az eddigi hírek alapján GTX 780 és Titan közé sejtettük, ám a Chiphell egyik fórumozója rátette a kezét egy prototípusra, a tesztjei alapján a kártya minimálisan erősebb a Titan és R9 290X párosnál. A pletykák alapján az ajánlott végfelhasználói ára 700 dollár lehet, amely nem túl kedvező a GTX 780 499 dolláros, továbbá a Radeon R9 290X 549 dolláros árához képest.


A kérdéses ellenérték felveti a kérdést, hogy pontosan mi a célja új kártyával az NVIDIA-nak: ebben a kategóriában néhány százaléknyi plusz teljesítmény semmit sem számít, a 150 dolláros felárat legfeljebb azon tehetősek lesznek hajlandóak kifizetni, akiknek becsületbeli ügy a világ leggyorsabb videokártyájával rendelkezniük.


(Forrás: TechPowerUp, Twitter)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.