Hirdetés

Mégis népszerűbb a Blu-ray?



|

A legújabb hírek szerint mégis a Blu-ray vezet Európában.

Hirdetés

 

Az Európai HD DVD Támogatói Csoport a napokban hozta nyilvánosságra felmérését, amely szerint 74%-os a HD DVD részesedése az európai piacon. A statisztikából azonban kimaradtak a konzolok, és a PC-s meghajtók is. A Blu-ray Disc Association most válaszolt ellenlábasa kijelentésére.

 

A BDA szerint ha beleszámoljuk az eladásokba a konzolokat, és a PC-s meghajtókat is, akkor toronymagasan a Blu-ray vezeti az európai csatát. A csoport állítása szerint ha a PlayStation 3 - amely igen népszerű Blu-ray-lejátszó, és a legtöbb asztali lejátszónal is kedvezőbb árfekvéssel bír - eladásait is belevesszük a felmérésbe, akkor a formátumháborút 95%-os többséggel vezet a Blu-ray Európában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.