Hirdetés

Megjelenítés grafikus kártya nélkül



|

Előfordulhat, hogy kevés noteszgépünk egyetlen monitorcsatolója, esetleg az nincs is rajta ilyen, mégis szeretnénk külső megjelenítőt csatlakoztatni hozzá.

Hirdetés

Az amerikai illetőségű EVGA cég eddig főleg grafikus kártyáiról volt nevezetes. Ezek nagyrészt átmatricázott NVIDIA termékek, egy-két kivételtől eltekintve - most azonban bebizonyították, hogy többre is képesek: standjaikon büszkén mutogatták UV Plus elnevezésű, egyelőre nem végleges formátumú terméküket

 

evga2.jpg

 

Az elegáns csomagolásban kialakítás szempontjából leginkább vízhűtők hőcserélőblokkjaira hasonlító eszközt találunk. Az alumínium dobozka belsejében hasonló lapka található, mint a Samsung USB felületen is csatlakoztatható monitorjaiban. Egyik oldalról bedugjuk a mellékelt öncsévélő USB kábelt, feltelepítjük a meghajtóprogramokat, majd a másik végére DVI vagy VGA csatolón hozzákötjük a monitort, és már neki is láthatunk a használatnak.

 

evga.jpg

 

Természetesen 3D gyorsításra ne számítsunk, valamint a kétdimenziós megjelenítés által igényelt teljesítményt is levonhatjuk a processzor és a rendszermemória rendelkezésre álló erőforrásaiból - egyszerű és könnyen csatlakoztatható megoldásnak azonban bőven megteszi. A standon kiállított tesztkonfiguráción tapasztaltak szerint egy átlagos noteszgép kényelmesen képes három ilyen eszközt (és így három megjelenítőt) is meghajtani, amellett hogy bőven használható marad.

 

evga3.jpg

 

Az általunk kipróbált bemutatómodell exkluzív darab volt, amelyet kézzel készítettek az EVGA főhadiszállásán. Kezdetnek több mint jó, és bár az áráról egyelőre nincs pontos információnk, remek kezdeményezésnek tűnik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.