Hirdetés

Megjelent a Backup Superguide



|

Mire mentsünk és hogyan? Legújabb digitális magazinunkban több mint 80 oldalon összegyűjtöttünk minden információt, amit a digitális adattárolásról tudni érdemes.

Hirdetés

Adatéhségünk folyton nő, egyre nagyobb háttértárakra van szükségünk, hiszen már minden személyes információnkat digitális eszközeinken tároljuk. Egy megabájt hallatán már szinte elmosolyodunk, az szinte semmi, észrevehetetlen mennyiség, a gigabájt lett ugyanis napjaink mértékegysége, illetve nyakunkon van a terabájt-korszak Persze az is lehet, hogy nem érdemes számolgatni, mikor már a PC World mellé is korlátlan mennyiségű online tárhely jár.

 



Igazi adatrobbanás ez, amit az adattárolók gyártói egyre olcsóbb és nagyobb kapacitású termékekkel táplálnak. Ezek azonban nem mindig teljesen megbízhatóak, és nem is mindegy, hogy melyik feladatra vagy adattípusra melyik tárolót választjuk. Van már flashmemória, hagyományos HDD, felhő, hálózati tároló és még sorolhatnánk a lehetőségeket.

 

Hirdetés

 

Legújabb digitális kiadványunkat ezúttal teljes mértékben a digitális adattárolásnak szenteltünk, amelyben egyrészt megmutatjuk a legjobb SSD-ket, SD-kártyákat, pendrive-okat, felhő szolgáltatásokat, valamint azt is, hogy miként készíthetsz külső adattárolót. Majd részletesen bemutatjuk azokat az adatmentő megoldásokat, amelyekkel biztonságban tudhatod adataidat.

Ízelítő a tartalomból:

- SSD-t mindenkinek
- MicroSD-k terítéken
- Hasznosítsuk újra a régi winchestert
- Dropboxtuning
- Backup minden esetre

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, valamint a pénteken megjelenő novemberi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk a legújabb Superguide kiadványunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.