Hirdetés

Megjelent a Toshiba Full HD wifis kézikamerája - elérhető áron



|

Az idei CES-en elég nagy sikert aratott a Toshiba Camileo AIR10 kézikamera, amely egy testesebb mobiltelefon méretével, ugyanakkor elég nagy tudással büszkélkedhet. És még csak nem is lesz drága.

Hirdetés

A Toshiba legújabb gyöngyszeme egy olyan mini-kamera, amely képes Full HD minőségben, vagyis 1080p felbontásban mozgóképet rögzíteni, ráadásul beépített Wi-Fi vevővel rendelkezik, így kényelmesen meg is oszthatjuk az általunk felvett tartalmakat a világhálón.

Alapjáraton egy 4GB SDHC kártya jár hozzá, ez természetesen igény szerint tovább is bővíthető, de a könnyű, macera nélküli online kapcsolat segítségével egyetlen gombnyomással küldhetjük fel videóinkat a YouTube, Facebook, Picasa vagy éppen a Twitvid rendszerébe, tehát nagyon a tárhely miatt sem kell aggódnunk.



Az 1080p videók mellett a kamera 16 megapixeles fotók készítésére is tökéletesen alkalmas, kicsi, kompakt, 16-szoros zoom és beépített 2 colos LCD kijelző is segíti a munkát - szóval nincs okunk panaszra. Ráadásul a HSN rendszerében már rendelhető is a Toshiba Camileo AIR10, kb. 40 ezer forintos alapáron, ami azért így elsőre nem tűnik nagyon felháborítónak. Természetesen mi is bemutatjuk majd a PC World magazinban, ha sikerül beszereznünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.