Hirdetés

Megjelent az AMD Radeon HD2900 Pro



|

Fantasztikus áron lesz kapható a limitált szériás felsőkategóriás AMD HD2900Pro

Hirdetés

Tovább bővítette DirectX 10 grafikuskártya választékát a felsőházban az AMD, ahol ezidáig csak és kizárólag a Radeon HD2900XT volt elérhető. Amint azt megszokhattuk a Radeon széria esetében, Pro változat csupán egy alacsonyabb órajelű változatot jelent, minden más érintetlen -- és ez jelen esetben sincs másképp. Az XT változattal szemben a HD2900 Pro grafikus mag órajele 742 megahertz helyett csak 600 megahertzen ketyeg, míg az 512 megabájtnyi GDDR3 memória 825 helyett csupán 800 megahertzen jár.

 

Mindez azt jelenti, hogy kártya méretében sincs változás, a dobozos változatok továbbra is 9 hüvelyk hosszú, míg az OEM partnerek számára gyártott változatoké 12 hüvelyk.

 

Az AMD Radeon HD2900Pro ajánlott végfelhasználói ára meglehetősen baráti, figyelembe véve, hogy az XT órajelét valószínűleg pár kattintással könnyedén elérhetjük. Az egy gigabájtos változat $300, az 512 megabájtos $249, míg az XT továbbra is $389.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.