Hirdetés

Meglepi majd a rajongókat a Nintendo NX konzolja



|

Az idei évben érdekes dolgokat fed fel róla a Nintendo.

Hirdetés

A Nintendo elégedetlen a Wii U teljesítményével, és sok más dologgal is. Éppen ezért rengeteg új ötletet építenek be az új NX konzolba, és nem meglévő elképzelésekre alapoznak. 

Hirdetés

Egy japán újság információi szerint Tatsumi Kimishima azt állítja, hogy a rajongók meg lesznek lepve a 2016-os bejelentésektől. 

Az sajnos nem derült ki, hogy a bejelentések után meg is érkezik-e 2016-ban a várva-várt konzol, vagy a bolti elérhetőségére tovább kell várni. 

Egy ideje már tudjuk azt is, hogy a Nintendonak nagy mobilos tervei vannak: márciusban jön az első játékuk, egy év alatt pedig további négyet akarnak elhozni az okostelefonokra. 

Kimishima szerint az NX képes lesz a vállalatot a korábbi sikeres pályájára visszaállítani, hosszú távra is. Ezzel párhuzamosan gyors nyereségnövekedést is várnak. 

Az elemzők jelenleg azt várják, hogy az NX a Wii U és a 3DS házasítása lesz, olyan szintű hardverrel, ami megfelel az Xbox One-nak és a PlayStation 4-nek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.