Hirdetés

Megőrülnek az emberek a méregdrága okosóráért



|

Hiába 1500 dollár a TAG Heuer Connected, a gyártó nem tudja tartani az iramot a megrendelésekkel.

Hirdetés

Novemberben startolt el a TAG Heuer Connected okosóra, ami az első igazi luxusminőségű eszköz volt az Android Wear világában. Az egyik legdrágább természetesen, elvégre 1500 dollárba kerül. 

Hirdetés

Ez a jelek szerint nem probléma a vásárlóknak. A Bloomberg szerint a kereskedők nagyjából 100 000 darabot kértek a gyártótól, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi ütemben képtelenek kiszolgálni a nagy érdeklődést. 

A TAG Heuer emiatt 1200-ról 2000-re emelte a hetente gyártott mennyiséget. Mivel képtelenek teljes mértékben megfelelni a nagy keresletnek, ezért az idei évre felfüggesztették az online értékesítést, és inkább a fizikai üzletekre koncentrálnak. 

A TAG Heuer Connectedben egy kétmagos, 1,6 GHz-es Intel processzor dolgozik. A titánburkolatú eszköz vízálló, 1,5 hüvelykes, zafírüveges érintőkijelzője van, 360 x 360-as felbontással. Ezt 1 GB RAM, 4 GB tárhely, Bluetooth, Wi-Fi és egy 410 mAh-s akku egészítik ki. 

A nagy siker után a TAG Heuer úgy döntött, hogy az okosórákból egy teljes kollekciót dobnak majd a piacra, valamikor 2016 végén vagy 2017 elején. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.