Hirdetés

Megritkulhat az olcsó videokártyák piaca?



|

A jelek szerint Battlefield 4-et adhat egyes Kaveri APU-i mellé az AMD.

Hirdetés

November közepén az AMD bejelentette a Kaveri termékcsaládját, az integrált grafikus vezérlővel is ellátott új processzorok globálisan 2014 januárjának közepétől kezdve válnak elérhetővé. A termékek rendkívül érdekesnek tűnnek a belépő- és középkategóriában vásárlók számára, lévén a drágább modellek grafikus alrendszere állítólag képes lesz – feltehetően minimális grafikai részletesség mellett – élvezhető sebességgel renderelni a közeljövőben megjelenő játékokat is.

Hirdetés


Ezt látszólag alátámasztandó egy friss pletyka szerint az AMD legalább kettő darab A10-es szériájú Kaveri APU-ja elérhető lesz a Kínában nemrég betiltott Battlefield 4-gyel egybecsomagolva. Ez kissé meglepő, hiszen a fantasztikus grafikával rendelkező játéknak komoly hardverre van szüksége: ha az egységek tényleg képesek futtatni a szoftvert, akkor egyrészt az AMD képes lehet megváltoztatni az integrált grafikus vezérlőkről széles körben kialakult képet, másrészt pedig hatalmas csapást mérhet az abszolút belépőkategóriás – 20 ezer forint alatti – videokártyák piacára.



Az információk szerint a kérdéses játék az A10-7850K és A10-7700K APU-k mellé lehet csomagolva, a spekulációk alapján 1600×900 pixeles felbontásig CPU és GPU tekintetében ezek megfelelhetnek a minimális rendszerkövetelményeinek.


(Forrás: TechPowerUp, Hermitage Akihabara)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.