Hirdetés

Mégsem lesz ASUS-Gigabyte együttműködés



|

A múlt héten jelentette be ezt a gyártó egy sajtótájékoztató keretében.

Hirdetés

Az újonnan létrejött cégben a Gigabyte-nak lett volna nagyobb, 51%-os részesedése - neve is mutatja ezt: Gigabyte United. Míg a cég továbbra is létezik, múlt héten egy sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a kooperáció mégsem jön létre.

Egyes elemzők szerint, lévén az ASUS a nagyobb gyártó, jogosan feltételezték, hogy ők hátráltak meg, de nem így történt. A Gigabyte szerint az ASUS szerette volna ezt az együttműködést, de ők inkább kiszálltak, mivel elemzéseik szerint hosszú távon inkább negatívan hatott volna rájuk a közös márka. "Miért adnánk el működő üzletünk felét az ASUS-nak? Eddig is, és továbbra is tudunk velük konkurálni." nyilatkozta a Gigabyte képviseletében Tomas Lee, marketing vezető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.