Hirdetés

Megszűnik az AMD PR processzor számozása



|

Hamarosan eltűnnek az AMD processzorok "+" jelű típusszámozásai.

Hirdetés

Az AMD Athlon XP, 64 és Sempron típusú központi egységek esetében többször problémát okozott a "+" jelzésű típusszámozás (pl. 3000+), mivel ezek nem a valódi órajel értéket tükrözték. 

 

Több otthoni felhasználó nem tudott erről, ezért kézzel állították be az órajelet, a PR számmal megegyező értékre (például a valójában csak 2200 megahertzes3200+ jelzésű Athlon XP-t kézzel állították 3 gigahertzre, ami a számítógép lefagyását eredményezte).

 

A PR számok az AMD az Agena és Kuma processzorok megjelenésével eltűnnek, de a jövőre megjelenő Athlon 64-ek (5600+, 5800+ és 6000+) még magukon viselik ezt a megtévesztő bélyeget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.